Full_vibrating_expansion_therapy

Full_vibrating_expansion_therapy

ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ , Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !

Τι προσφέρει η Μόνιμη Δονητική διεύρυνση

Καθώς εξελισσόμαστε ως όντα κάνουμε κάθε μέρα αλλαγές, αλλαγές που είναι άλλες φορές απαραίτητες και άλλες φορές έχουν επέλθει με τρομερή πίεση από γεγονότα και καταστάσεις (εσωτερικές και εξωτερικές). Όλος ο κόσμος αλλάζει καθημερινά, η μητέρα Γή αλλά και η εποχή επιτάσσει την αλλαγή , την υλική αλλά και την πνευματική απελευθέρωση. Η μόνιμη δονητική διεύρυνση βοηθάει στην ενσωμάτωση των αλλαγών πάνω στο φυσικό μας σώμα, είναι ένα τεράστιο χέρι βοηθείας στην προσπάθεια να αλλάξουμε ως πνευματικά όντα. Δίνει κουράγιο και δύναμη στο πνεύμα μας και μας ''επαναπρογραμματίζει'' αστρικά για να κεντράρουμε καλύτερα με τον δρόμο που οδηγεί στον αυτοσκοπό μας.Ακόμα επιτρέπει στο σώμα να ανεβάσει δονήσεις και να ακολουθήσει την εξελικτική πορεία του πνεύματος, και δίνει βάσεις στην προσωπικότητα να μπορέσει πλέον να αγγίξει τους περιορισμούς της και να τους κατανοήσει χωρίς να μπει στην αστάθεια.

Η θεραπεία αυτή δεν λειτουργεί στο επίπεδο της ενέργειας όπως οι περισσότερες ενεργειακές θεραπείες, αλλά δουλεύει στο επίπεδο της Δόνησης. Για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του Θεραπευτή και του Θεραπευόμενου.  Το περιβάλλον και οι συνθήκες είναι πάντα προστατευμένες με την βοήθεια του Χριστού της Παναγίας και την παρουσία του αγίου πνεύματος καθώς και με τις 12 ακτίνες των Αγγέλων.
  • Η θεραπεία αυτή είναι απαραίτητη για ανθρώπους που έχουν χάσει το κέντρο τους από τις απότομες αλλαγές και την αντίσταση της προσωπικότητας για αυτές, για ανθρώπους που έχουν δουλέψει ψυχοσωματικά επάνω σε παιδικά τραύματα ή μεγάλες συνειδητοποιήσεις , για αυτούς που νιώθουν ότι πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους και δεν μπορούν να προσδιορίσουν γιατί υπάρχει ''εσωτερική διαμάχη για την αλλαγή αυτή'' , και γενικά για όλους όσους βρίσκονται στην πορεία της πνευματικής εξέλιξης.

Φροντίδα στο σώμα και στην υπόσταση μας, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την ανάπτυξη μας που οι περισσότεροι από εμάς ξεχνάμε να δίδουμε στον εαυτό μας.Καμία μέχρι σήμερα ενεργειακή θεραπεία δεν έχει δουλέψει και έχει υποστηρίξει σε αυτό το επίπεδο την εξέλιξη αυτή. Θεραπευτές και μη όλοι πρέπει να δεχτούμε την βοήθεια αυτή. Γιατί ως άνθρωποι πρέπει να βοηθηθούμε για να βοηθήσουμε την οικογένεια μας και στην συνέχεια την Χώρα και τον κόσμο μας.

Για τον λόγο αυτό η θεραπεία αυτή  δίδεται από τον Αλέξανδρο Κοτσαύτη ΔΩΡΕΑΝ και για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα για λόγους ανταλλαγής-που θα ωφελήσουν τον θεραπευόμενο με την προσφορά των 20 ευρώ.

Η θεραπεία ανάλογα το άτομο διαρκεί από 60-90 λεπτά και τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο να γειωθούν και να γίνουν αντιληπτά.Μην διστάσετε να πάρετε για ραντεβού, θα χαρώ πολύ να σας έχω σύμμαχους στο αναπτυσσόμενο έργο μου.

Ο Ευλογημένος Τόπος αυτός έχει πολλές πλευρές. Οι Έλληνες κουβαλάμε μέσα μας πολύ φώς και γνώση αλλά ταυτόχρονα μια φοβισμένη και δύσκολη προσωπικότητα για το ποιοί ΗΜΑΣΤΑΝ και τί αξίες είχαμε και τί ευθύνη για τον εαυτό μας, τον λόγο μας, τις ζωές μας και μετά για την ανθρωπότητα κουβαλάμε. ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ είναι το πρώτο βήμα για την παγκόσμια αλλαγή αυτή.Την θεραπεία αυτή δεν την έχω δημιουργήσει και εμπνευστεί εγώ, έχω όμως αναλάβει την προσφορά της. 

Σας Ευχαριστώ πολύ, Αλέξανδρος Κοτσαύτης.

Μετά απο συνεννόηση μπορούμε να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Αλέξανδρος Κοτσαύτης : 6979093414 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

 


 

Παροτρύνω κάθε άνθρωπο να ψάξει να βρει μεθόδους που θα τον βοηθήσουν στην ζωή του να είναι αληθινός, με αρχές, να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα στο σώμα και το πνεύμα του, να σέβεται την προσωπικότητα του, να έχει πληροφορίες για την ολότητα του και να τον οδηγεί στον αυτοσεβασμό και την κατανόηση της πλήρης ύπαρξης του. Από τα θεϊκά κομμάτια αυτής μέχρι τα περιορισμένα και ''δύσκολα''. Ο σεβασμός στην πορεία μας, στις επιλογές και στον δυισμό μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Γιατί μόνο αν απογυμνώσουμε και σκαλίσουμε τον εαυτό μας θα μπορέσουμε να προσφέρουμε σε εμάς και να αναλάβουμε την ευθύνη για τον δρόμο προς το πάθος μας , την αγάπη , τον αυτοσκοπό και κατά συνέπεια την Ευτυχία.

Κάθαρση ΕΙ