Workshops - Συγκεκριμένα Προγράμματα - Κέντρο ANAHATA

Workshops - Συγκεκριμένα Προγράμματα - Κέντρο ANAHATA

Προς τους μαθητές μας που θέλουν να κλείσουν την συμμετοχή τους σε ένα από τα workshop μας

Τα παρακάτω workshops μπορούν να διεξαχθούν σε διάφορους χώρους ανά την Ελλάδα, σε άλλες σχολές yoga και επιχειρήσεις που τα κλείνουν για τους πελάτες τους.

Εμείς θα σας ενημερώνουμε πάντα μέσα από το ημερολόγιό μας στην ιστοσελίδα μας για όποια workshops πρόκειται να γίνουν, πότε και πού, ώστε να μπορέσετε να συμμετάσχετε αν το θελήσετε.

Προς τα κέντρα διακοπών, τα κέντρα Γιόγκα, τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να κλείσουν ένα από τα workshop μας

Τα παρακάτω θέματα μπορούν να παρουσιαστούν σε εισαγωγικό επίπεδο σε ένα δίωρο σεμινάριο, ή σε πιο εξειδικευμένο επίπεδο, με συγκεκριμένο workshop, στην διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι επίσης δυνατό να φέρουμε κάποια στοιχεία ενός workshop στο πρόγραμμα ενός άλλου και να επιμηκύνουμε την διάρκεια ενός προγράμματος σε μία εβδομάδα ή ένα μήνα, όπως για παράδειγμα την καλοκαιρινή σεζόν.

WORKSHOPS

Dip Yagya Workshop

Η Dip Yagya είναι μία τελετουργία που πραγματοποιείται σε εσωτερικούς χώρους με την βοήθεια κεριών, ψαλμωδιών Ινδικών Μάντρα και την πίστη και αφοσίωση των συμμετεχόντων. Την τελετή αυτή καθοδηγεί η Aischwarya Devi και η διάρκειά της μπορεί να είναι μέχρι και 2 ώρες. Είναι μια τελετή που αφήνει τους ανθρώπους γεμάτους ευλάβεια, αγάπη και περισσότερη γνώση για την ψυχή τους και την πορεία τους. Είναι αυτεξούσια αφού προσφέρει ακόμα και με μία συμμετοχή οφέλη σε όλα τα επίπεδα - ψυχολογικό, πνευματικό και σωματικό - καθαρίζοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις, με σκοπό να χαράξει ο κάθε άνθρωπος μια πορεία προς την δική του αλήθεια και τις Θεϊκές πράξεις και αρετές. Επίσης καθαρίζει το περιβάλλον τριγύρω εξαγνίζοντας τον χώρο στον οποίο εκτελείται και φορτίζοντάς τον πνευματικά.

Ο σκοπός της Aischwarya Devi μέσα από αυτή την τελετή και τις ακόλουθες κουβέντες είναι η αφύπνιση των ανθρώπων προς την προσωπική δόνηση της ψυχής, του νου και του πνεύματός τους και να παρουσιάσει μέσα από την δύναμη της θεραπείας και της διδασκαλίας ότι το θαύμα βρίσκεται μέσα μας και ότι τα πάντα είναι εφικτά όταν ένας άνθρωπος βρίσκει μέσα του την ισορροπία του. Η τελετή της Dip Yagya μαζί με την κουβέντα με την Aischwarya Devi είναι λοιπόν μία δυναμική διαδικασία ενδυναμωτική για τον κάθε συμμετέχοντα και ενθαρρυντική για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην ζωή του ώστε να είναι πιο ευτυχισμένος, να νιώθει πιο πολύ ότι είναι μέρος ενός μεγάλου συνόλου και να αποκτήσει Θεϊκές αρετές, εμπνέοντας τους γύρω του και φτάνοντας σιγά σιγά στο θαύμα που είναι ο ίδιος ο άνθρωπος όταν χρησιμοποιεί όλες του τις δυνάμεις.

Αυτό το πρόγραμμα ξεκινάει με μία θεωρητική φιλική κουβέντα με τους συμμετέχοντες σχετικά με τα οφέλη της Dip Yagya. Ακολουθεί η τελετή, ένα διάλειμμα και μετά μία περαιτέρω ανεπίσημη στο ύφος της κουβέντα με την Aischwarya Devi πάνω στα παραπάνω πνευματικά θέματα που μας απασχολούν όλους την σήμερον ημέρα.

Ακολουθούν οι Πρανικές Θεραπείες οι οποίες φέρουν άμεσα θετικά αποτελέσματα στους θεραπευόμενους και σε μερικές περιπτώσεις έχουν θεραπεύσει επίμονα και πολύχρονα σωματικά προβλήματα.

 

Yoga Workshop

Yoga, τεχνικές αντιμετώπισης του στρες, έλεγχος αναπνοής, πνευματικά παιχνίδια, Ινδική Αριθμοσοφία, διαλογισμός και άλλα. Περισσότερα για το Workshop αυτό.

 

Prana Workshop

Αποτοξίνωση και θεραπευτική διατροφή με διαλογισμό και χαλάρωση, γνώση και τεχνικές και άλλα.

 

Workshop Σύλληψης

Yoga για γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην σύλληψη. Περισσότερα για το Workshop αυτό.

 

Workshop για Εγκυμονούσες

Περισσότερα για το Workshop αυτό.

 

Yoga Workshop για Μητέρες

Yoga για μητέρες με μωρά νεογέννητα έως 5 ετών ή με παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και άλλα.

 

Workshop για Γυναίκες στην Εμμηνόπαυση

Περισσότερα για το Workshop αυτό.

 

Workshop Προσωπικών Σχέσεων

Ειδικά σεμινάρια με πληροφορίες και τεχνικές για τις προσωπικές μας σχέσεις. Πώς να ελκύσουμε θετικές σχέσεις και πώς να διατηρήσουμε τις ήδη υπάρχοντες σχέσεις μας. Πώς να αντιστρέψουμε τις αρνητικές σχέσεις σε θετικές και να τις καταστήσουμε ωφέλιμες και άλλα. Περισσότερα για το Workshop αυτό.

 

Workshop Ευημερίας

Εστιασμός στην Ευημερία, Ασκήσεις, ο Διαλογισμός της Ευημερίας, Προσευχή της Ευημερίας και άλλα.

 

Workshops προτεινόμενα: 2, 3 ,7 ,10 ΗΜΕΡΩΝ

Προτεινόμενα προγράμματα απο το κέντρο μας προγράμματα ξεκούρασης και επανόρθωσης της ομορφιάς , προγράμματα για όλες τις ηλικίες καθώς και προτεινόμενα προγράμματα Διακοπών. Διαβάστε αναλυτικά

 

Επιπλέον Προτάσεις για όλα τα Workshops

1. Προτείνουμε την οργάνωση «γεύματος Πράνα» ("Prana food" - γεύμα με ζωτική ενέργεια και δύναμη) καθ' όλη την διάρκεια του Σαβ/κου για τους συμμετέχοντες (υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση της Aischwarya Devi).


2. Σε κάθε πρόγραμμα Σαβ/κου μπορούμε να παρέχουμε Yoga και παιχνίδια μέσα από την Yoga για τα παιδιά των συμμετεχόντων, ώστε να απασχολούνται και αυτά με έναν θετικό τρόπο τις ώρες των προγραμμάτων. Το πρόγραμμα αυτό θα ηγείται η Βενθεσικύμη Σούκουλη με ειδική εμπειρία και εκπαίδευση στην Yoga για τα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας